Dierenverzekeringnederland voor de beste dierenverzekeringen!

Proteq Dier&Zorg

Proteq is een deel van SNS Reaal en ook hier kunt u alleen uw honden en katten verzekeren.

Proteq werkt met het principe van standaard- en extra pakketen. Het basispakket bij Proteq is wel iets anders samengesteld dan bij andere verzekeraars. Met een Proteq Ziektekostenpakket Standaard bent u voor het volgende verzekerd:

Buiten dit pakket is er ook nog de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Hierbij moet u denken aan oncologische kosten, tandartskosten en bijvoorbeeld fysiotherapie.

Proteq heeft een hele duidelijke werkwijze, dit wordt vanaf het moment dat de verzekering is afgesloten duidelijk gemaakt. U kiest uw dierenarts uit, en die arts bepaalt vervolgens of iets medisch noodzakelijk is, als de dierenarts bepaalt dat dit zo is dan kunt u de declaratie opsturen en zal Proteq de behandeling hoogstwaarschijnlijk vergoeden. Ze bemoeien zich dus niet met de diagnose van de dierenarts.

Waarom verzekeren bij Proteq? Wat zijn de voordelen?

De afweging of de voordelen van een verzekering bij Proteq voor u voordelig is moet u zelf maken maar wij kunnen u wel bewust maken van de voordelen. U weet zeker dat u Proteq kunt vertrouwen, ze hebben al tien jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren en hun klanten zijn erg tevreden. Ook is er geen leeftijdstoeslag voor uw huisdier en uw huisdier mag behandeld worden door een dierenarts naar keuze. Proteq’s totale vergoeding per jaar is 5000 euro. Proteq verzekert per jaar circa 100.000 honden en katten en handelen 120.000 claims af. Nota's voor behandelingen boven de 500 euro hoeft u niet voor te schieten deze kunnen direct worden gedeclareerd. U krijgt bij Proteq 14 dagen bedenktijd over u polis.

Voor meer informatie over Proteq Dier en Zorg: Proteq