Dierenverzekeringnederland voor de beste dierenverzekeringen!

Petplan

Bij Petplan kunt u honden, katten en konijnen verzekeren.

Petplan werkt met een apart systeem, ze heeft haar huisdierenverzekeringen onderverdeelt in drie pakketten met aparte premies en dekkingen.

De goedkoopste dierenverzekering is het Petplan basispakket, met dit pakket is u hond, kat of konijn gedekt tot maximaal tweeduizend euro per jaar. Het eigen risico bedraagt vijfendertig euro per declaratie, dit kan verlaagd worden maar dat houdt wel in dat de premie verhoogt wordt.

Met het Petplan basispakket bent u verzekert voor de volgende behandelingen en benodigdheden:

De tweede optie is het Petplan pluspakket, in dit geval wordt er per jaar tot 3500 euro verzekert en worden de volgende dingen ook nog eens voor 50 procent vergoed:

Als laatste optie is er nog het Petplan totaalpakket, in dit geval worden alle bovengenoemde opties niet 50 maar 100 procent vergoed.

Ook Petplan heeft aanvullende dierenverzekeringen. Zo kunt u ook bij Petplan een castratie of sterilisatie verzekering afsluiten, een chemo/radiatie verzekering of een crematie verzekering.

Waarom Petplan?

Petplan is een van de enige verzekeraars waarbij u ook uw konijn kunt verzekeren. Ook focust Petplan zich enkel en alleen op (huis)dierenverzekering, en u kunt dus totale aandacht verwachten. Zeker voor mensen met meerdere huisdieren is een dierenverzekering bij Petplan erg aantrekkelijk, u krijgt namelijk korting bij meerdere verzekeringen. En als laatste punt, bij Petplan hangt u premie niet af van het ras van uw huisdier.

Voor meer informatie over Petplan