Dierenverzekeringnederland voor de beste dierenverzekeringen!

Konijnenverzekering

Blaasproblemen, baarmoederontsteking, myxomatose en VHD. Zomaar enkele ziekten waar je als konijnenbezitter mee geconfronteerd kunt worden. En als je konijn zo nu en dan vrij mag rondhuppen in de kamer of tuin, loert daar het gevaar van giftige planten en ongelukjes met andere (huis)dieren en mensen. Hoewel je er niet direct bij stilstaat bij de aanschaf van een konijn, bestaat er een reƫle kans dat je nieuwe huisdier ooit ziek wordt. De kosten voor onderzoek, behandeling en medicijnen kunnen behoorlijk oplopen. Sluit je een konijnenverzekering af is het een hele geruststelling dat je niet op zorg hoeft te beknibbelen om geld te besparen.

Kies voor zekerheid met een konijnenverzekering

Met een konijnenverzekering kun je kiezen voor de beste behandeling en medicatie voor je konijn. Stel je de operatie van je huisdier zo lang mogelijk uit omdat je nu de factuur niet kunt voldoen? Hoop je tegen beter weten in dat bepaalde ziektesymptomen vanzelf wel over zullen gaan? Wie een konijnenverzekering heeft afgesloten hoeft zich niet langer druk te maken over het feit of de beste zorg wel betaalbaar is.

Aanbieders konijnenverzekering

Er zijn verschillende verzekeraars die een konijnenverzekering aanbieden, waaronder Petplan. Met of zonder een eigen bijdrage, inclusief of exclusief sterilisatie en castratie. Ontdek zelf welke verzekering het beste bij jou en je konijn past. Zodat je konijn van een lang en gezond leven kan genieten!

Een konijnenverzekering afsluiten? Doe het vandaag nog!

Meest afgesloten kattenverzekeringen

Verzeker je kat!

Verdient jouw kat geen kattenverzekering?