Dierenverzekeringnederland voor de beste dierenverzekeringen!

Kattenverzekering:

Ook uw kat kan ziek worden, of een keertje naar de dierenarts moeten… En de rekening die de dierenarts u geeft kan extreem hoog zijn.

Wat als uw kat naar de dierenarts moet, maar u zit net eventjes krap bij kas. Moet uw kat dan maar ziek blijven rondlopen? Dat kan natuurlijk niet. Een kattenverzekering biedt u zekerheid dat uw kat altijd de medische behandeling die hij nodig heeft kan ontvangen. Een kat kunt u al verzekeren voor rond de tien euro per maand! Dus als u iedere mand tien euro betaalt aan een dierenverzekering voor katten, dan bent u er altijd zeker van dat uw kat de benodigde behandeling kan ontvangen.

Ook bij een kattenverzekering moet u er rekening mee houden dat niet alle behandelingen gedekt worden door uw verzekering . Dit werkt in principe hetzelfde als een hondenverzekering. U betaalt elke maand voor een basispakket, en dit basispakket kunt u aanvullen met aanvullende verzekeringen.

Maar wat dekt een basis kattenverzekering?

Ook bij een kattenverzekering kunt u verwachten dat de meest voorkomende dingen gedekt zullen worden door uw verzekering. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld het consult bij de dierenarts, röntgenfoto’s, MRI-scan’s, opname in een kliniek, de noodzakelijke operaties en medicijnen, narcose, sondevoeding, etc. etc.

Net als bij uw hond of konijn kunt u ook bij uw kat een aanvullende verzekering afsluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een sterilisatie en castratie verzekering afsluiten, of een crematieverzekering. Ook kan een extra verzekering voor eventuele tandarts kosten worden afgesloten. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld de kosten als uw kat een gaatje heeft of als er een tand getrokken moet worden.

Bij katten is de premie alleen afhankelijk van leeftijd, er wordt meestal niet gekeken naar het ras van uw kat. Bij sommige verzekeringen blijft de premie hetzelfde vanaf het moment dat je hem afsluit, dit betekent dat hoe jonger uw kat is op het moment dat u uw verzekering afsluit, hoe voordeliger dit kan zijn.

Maar ook bij een kattenverzekering moet u de verschillende mogelijkheden goed met elkaar vergelijken. De verzekering waar u uiteindelijk voor kiest moet die verzekering zijn die het beste bij u en uw huisdier past.

Meest afgesloten kattenverzekeringen

Verzeker je kat!

Verdient jouw kat geen kattenverzekering?