Dierenverzekeringnederland voor de beste dierenverzekeringen!

Ohra Huisdierenverzekering

Als u het besluit heeft genomen om uw huisdier te verzekeren, dan is de laatste beslissing nog waar u uw dier gaat verzekeren. De Ohra is een dochteronderneming van Delta Lloyd en biedt de mogelijkheid om honden en katten te verzekeren.

Bij de Ohra Huisdierenverzekering sluit u allereerst een verzekering af voor een basispakket, hiermee bent u verzekert voor alle meest voorkomende ziektes en behandelingen. Met het basispakket van de Ohra bent u onder andere vergoed voor het volgende:

De maximale vergoeding per jaar is tweeduizend euro, hiernaast is er ook nog een eigen risico van 20% per declaratie. Naast dit basispakket kan er bijvoorbeeld ook nog een sterilisatie- ,of crematieverzekering afgesloten worden. Bij al deze extra opties geld er ook een eigen risico van 20% per declaratie. Om declaraties in te kunnen dienen is een identificatiechip in uw dier vereist, deze hoeft u dier nog niet te hebben op het moment dat u de verzekering afsluit, de kosten voor deze chip worden vervolgens vergoed.

Maar waarom dan de Ohra? Wat zijn de voordelen?

De afweging of de voordelen van de Ohra ook voordelig voor u zijn kunnen wij niet voor u maken maar bij de Ohra wordt er tot wel tweeduizend euro vergoed, ook wordt sterilisatie in het eerste levensjaar honderd procent vergoed en na het eerste levensjaar voor tachtig procent terwijl dit bij andere verzekeraars misschien niet het geval is. Ook mag u bij de Ohra zelf u dierenarts kiezen waardoor u naar een dierenarts kunt gaan waar u en uw dier zich goed voelen. Een ander voordeel is dat u uw verzekering bij de Ohra gewoon online kunt afsluiten, het is dus zo gebeurd!

Voor meer informatie over de Ohra Huisdierenverzekering: De Ohra Huisdierverzekering